Shporta (e zbrazët) 0

Revex-16

3 100 Lekë me TVSH

Njëri nga djegësit më efikas të dhjamit.

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 310 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 310 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 62 Lekë .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 2 500 Lekë Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 2 500 Lekë
 

Njëri nga djegësit më efikas të dhjamit.
Formulë e studiuar dhe shumë efikase për të luftuar dhjamin.
Përmban 16 përbërës, duke përfshirë Acidin Hydroksicitrik (HCA) nga ekstrakti i Garnicia Cambogia dhe Epigallocatechin gallate (EGCG) nga ekstrakti Çajit të Gjelbër që kontribuon në kontrollin e peshës trupore, dhjamit dhe ndjenjës së urisë.

REVEX-16 përmban Krom, që kontribuon në mbajtjen normale të metabolizmit dhe të nivelit të glukozës në gjak*
*Keto deklarata janë provuar shkencëtarisht nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) dhe autorizuar nga Komisioni Europian (EC).

Përdorimi: Këshillohet të fillohet me 1-2 kapsula 1-2 herë në ditë për të vlerësuar telerancën stimuluese. Mund të merren më së shumti 3 kapsula përnjëherë. Përdorimi ciklik: 12 javë rresht, pastaj 2 javë pushim.
Të shmanget marrja e burimeve tjera stimuluese gjatë kësaj kohe.

Informata mbi alergjenët: prodhuar në një atelie që përpunon qumësht, proteina të sojës dhe vezëve, gluten dhe kikirikë!

KUJDES: Përdorni këtë produkt në kombinim me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të balancuar, e jo si zëvendësues i saj.
Mos e përdorni nëse keni probleme psikologjike apo shëndetësore, merrni medikamente tjera, apo jeni nën moshën 21 vjeç. Shmangni çdo stimulues tjetër gjatë kësaj kohe.
Ky produkt përmban modifikues përthithjeje që mund të ndikojë në mjekimin tuaj.
Konsultoni mjekun para përdorimit!Përmban 220mg kafeinë për servim. Nuk këshillohet për fëmijë apo shtatzëna.

Mbani larg nga fëmijët! Mos tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Paketimi: 108kapsula-36 servime