Shporta (e zbrazët) 0
Menu

Whey

Proteinë nga hirra (Whey)

Iso Whey Zero 2270g

WHEY PROTEIN IZOLAT, ME KUALITET PREMIUM PASHEQER*, PA LAKTOZE* DHE PA GLUTEN, ME NATIVE WHEY IZOLAT SI PERBËRËS...
-25% 10 988 Lekë 14 650 Lekë

Diet Shake 720 g

Rich in dietary fibre whey protein drink powder with glucomannan, L-carnitine, chromium, sweeteners, super foods and...
3 390 Lekë