Shporta (e zbrazët) 0
Menu

Humbje në peshë

Nëse vendosni të heqni qafe disa kilogramë të tepërt ose të filloni të humbisni në peshë për t'u ndjerë mirë me veten tuaj fizikisht (dhe emocionalisht), është e rëndësishme të vendosni qëllime të qarta dhe të përfshiheni plotësisht në këtë proces.

Super Lipo 120 tab

Caffeine-free dietary supplement tablets with L-carnitine, CLA, HCA, green tea extract, inulin, amino acids,...
-20% 2 200 Lekë 2 750 Lekë

CLA 400

SOFTGEL KAPSULA ME PËRMBAJTJE ACID LINOLEIK  TË KONJUGUAR (CLA). Paketimi: 80 softgel kapsula (20 serv.)...
-20% 1 120 Lekë 1 400 Lekë

L-Carnitine 1000

L-CARNITINE TABLETA ME 1000 MG L-KARNITINE L-TARTRATE. Paketimi 30 tableta (30 serv) NË 1 SERVIM: 1000 mg...
-20% 1 200 Lekë 1 500 Lekë

Shredex

Kompleks me 16 përbërës i cili menaxhon peshën trupore dhe dhjamin trupor me karnitinë dhe kafeinë.
-20% 2 480 Lekë 3 100 Lekë

ULTRA LOSS

MEAL REPLACEMENT SHAKE WITH 50% PROTEIN CONTENT, ADDED VITAMINS, DIETARY FIBRES, L-CARNITINE AND PROTEIN-DIGESTING...
-20% 2 000 Lekë 2 500 Lekë

Thermo Shot

PA SHEQER, SUPLEMENT USHQIMOR PIJE ME KAFEINE, EKSTRAKTE BIMORE, L-KARNITINË, KOLINË, KREATINË, AMINO ACIDE DHE...
-20% 200 Lekë 250 Lekë

Black Burn (90 caps)

BioTechUSA Black Burn is a thermogenic fat metabolism optimizing formula to complement fat burning workouts and diet.
-20% 2 920 Lekë 3 650 Lekë

Diet Shake 720 g

Rich in dietary fibre whey protein drink powder with glucomannan, L-carnitine, chromium, sweeteners, super foods and...
-20% 2 712 Lekë 3 390 Lekë

Thermo Shot 20 x 60ml

PA SHEQER, SUPLEMENT USHQIMOR PIJE ME KAFEINE, EKSTRAKTE BIMORE, L-KARNITINË, KOLINË, KREATINË, AMINO ACIDE DHE...
-20% 4 000 Lekë 5 000 Lekë

ALC

CAPSULES CONTAINING ACETYL L-CARNITINE HCL WITH ADDED ZINC. Packaging 60 capsules (30 servings) Per serving...
-20% 1 760 Lekë 2 200 Lekë