Shporta (e zbrazët) 0
Menu

Risi

Night 60 caps

Dietary supplement with L-tryptophan...
2 300 Lekë -20%

1 840 Lekë

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit

Tonifikim Muskular

Ne do t'ju ndihmojmë t'i ndërtoni dhe mbani muskujt tuaj!

Iso Whey Zero 2270g

WHEY PROTEIN IZOLAT, ME KUALITET PREMIUM PASHEQER*, PA LAKTOZE* DHE PA GLUTEN, ME NATIVE WHEY IZOLAT SI PERBËRËS...
-25% 10 988 Lekë 14 650 Lekë

Black Test

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULES DESIGNED FOR MEN, WITH ARGININE AMINO ACID, PLANT EXTRACTS, VITAMINS AND MINERALS....
-20% 2 640 Lekë 3 300 Lekë

Tribooster

SPORT NUTRITION SUPPLEMENT CONTAINING HIGH-DOSAGE TRIBULUS, RICH IN SAPONIN. Packaging 60 tablets (60 serv.)...
-20% 1 920 Lekë 2 400 Lekë

Collagen

DIETARY SUPPLEMENT DRINK POWDER WITH COLLAGEN, HYALURONIC ACID, VITAMIN C AND VITAMIN E, WITH SWEETENER. Packaging...
-20% 2 392 Lekë 2 990 Lekë

100% PURE WHEY 1kg

Përmbajtja proteinike: 78% * 6g BCAA për servim * Pa Aspartam * Pa konservues * Me shije të ndryshme
-20% 3 400 Lekë 4 250 Lekë

Vegan protein

FLAVOURED PLANT PROTEIN DRINK POWDER WITH GOJI AND ACAI BERRY POWDER, QUINOA FLOUR AND SWEETENERS. Packaging...
-20% 1 920 Lekë 2 400 Lekë

Protein Bar

PROTEIN BAR WITH HIGH PROTEIN CONTENT, SWEETENERS AND NO ADDED SUGAR*. Packaging 70 g...
-20% 200 Lekë 250 Lekë

Tribu 2000

TRIBU 2000 formula provides Tribulus Terrestris. Tribulus has long been a used in Indian Ayurveda practice. The...
-20% 2 152 Lekë 2 690 Lekë