Shporta (e zbrazët) 0

Risi

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

100% WHEY PROTEIN*...

-Ushqen muskujt dhe parandalon shturrjen...
9 990 Lekë -2 000 Lekë

7 990 Lekë

Më të shiturit

Zbritja e çmimeve

100% PURE WHEY 1kg

Përmbajtja proteinike: 78% * 6g BCAA për servim * Pa Aspartam * Pa konservues * Me shije të ndryshme
-400 Lekë 3 700 Lekë 4 100 Lekë

Calcium Complete

CALCIUM-CONTAINING FOOD SUPPLEMENT CAPSULES WITH VITAMINS AND MINERALS. Packaging 90 capsules (30 servings)...
-30% 693 Lekë 990 Lekë

Glutamine Peptide

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULE CONTAINING GLUTAMINE PEPTIDE. Packaging 180 mega capsules (for 20 days)
-30% 1 393 Lekë 1 990 Lekë

Iso Whey Zero 2270g

WHEY PROTEIN IZOLAT, ME KUALITET PREMIUM PASHEQER*, PA LAKTOZE* DHE PA GLUTEN, ME NATIVE WHEY IZOLAT SI PERBËRËS...
-10% 12 330 Lekë 13 700 Lekë

JUMBO 2800g

"JUMBO do të thotë I MADH! JUMBO do të thotë I FORTË! " 50 G PROTEINË CILËSORE PËR SERVIM! ME 6 LLOJE TË...
-30% 3 493 Lekë 4 990 Lekë

JUMBO 4.4kg

"JUMBO do të thotë I MADH! JUMBO do të thotë I FORTË! " 50 G PROTEINË CILËSORE PËR SERVIM! ME 6 LLOJE TË...
-50% 3 750 Lekë 7 500 Lekë

Protein Ice Cream

FLAVOURED ICE CREAM POWDER WITH WHEY PROTEIN CONCENTRATE. Packaging 500 g (10 servings) 1 serving (50...
-50% 750 Lekë 1 500 Lekë

Super Mass Gainer 2.9kg

I formuluar me 52 gramë proteina për të mbështetur shtimin masiv në peshë. I plotësuar me kalori, karbohidrate dhe...
-30% 4 340 Lekë 6 200 Lekë

Thermo Shot

SUGAR-FREE, FLAVOURED FOOD-SUPPLEMENT DRINK WITH CAFFEINE, PLANT EXTRACTS, L-CARNITINE, CHOLINE, CREATINE, AMINO...
-30% 175 Lekë 250 Lekë
I ri

Thermo Shot 20 x 60ml

SUGAR-FREE, FLAVOURED FOOD-SUPPLEMENT DRINK WITH CAFFEINE, PLANT EXTRACTS, L-CARNITINE, CHOLINE, CREATINE, AMINO...
-50% 2 500 Lekë 5 000 Lekë