Shporta (e zbrazët) 0
Menu

Lista e produkteve sipas brendit BiotechUSA

100% L-Glutamine

100% L-GLUTAMINE PLUHUR I PASTËR.  PA SHIJE Packaging 240g (48 serv.) 500g (100 serv.) 1000g (200 serv.)...
-20% 1 840 Lekë 2 300 Lekë

100% PURE WHEY 1kg

Përmbajtja proteinike: 78% * 6g BCAA për servim * Pa Aspartam * Pa konservues * Me shije të ndryshme
-20% 3 400 Lekë 4 250 Lekë

AAKG 1000

TABLETA ME 1,000 MG AAKG. Paketimi 100 tableta (100 serv.) NË 1 SERVIM 1000 mg L-ARGININË ALFA...
-20% 1 520 Lekë 1 900 Lekë

After 420 g

Flavored post-workout drink powder containing 20 active ingredients. An amino acid-carbohydrate complex that...
-20% 2 880 Lekë 3 600 Lekë

ALA

ACID ALFA LIPOIK, KAPSULA (SOFTGEL) ME 250MG NGA ANTIOKSIDANTI ALA Paketimi 50 kapsula (50 servime) NË 1...
-20% 1 200 Lekë 1 500 Lekë

ALC

CAPSULES CONTAINING ACETYL L-CARNITINE HCL WITH ADDED ZINC. Packaging 60 capsules (30 servings) Per serving...
-20% 1 760 Lekë 2 200 Lekë

ALC

CAPSULES CONTAINING ACETYL L-CARNITINE HCL WITH ADDED ZINC. Packaging 60 capsules (30 servings) Per serving...
-20% 1 760 Lekë 2 200 Lekë

Arthro Guard

DIETARY SUPPLEMENT TABLETS WITH GLUCOSAMINE, CHONDROITIN, MSM, MINERALS AND PLANT EXTRACTS. Packaging 120...
-20% 2 232 Lekë 2 790 Lekë

Ashwagandha

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULES CONTAINING ASHWAGANDHA EXTRACT. Packaging 60 capsules (for 60 days)
-20% 1 000 Lekë 1 250 Lekë
Out-of-Stock
NUk ka në stok

B-Complex

SPECIAL DIETARY SUPPLEMENT WITH MULTIVITAMIN AND MINERAL CONTENT. Packaging 60 capsules (30 serv.)
-20% 1 480 Lekë 1 850 Lekë

BCAA 8:1:1

UNFLAVOURED BCAA POWDER OF 100% PURITY, WITH AN INCREASED L-LEUCINE CONTENT AND NO ADDED CARBOHYDRATES....
-20% 3 120 Lekë 3 900 Lekë

BCAA 8:1:1 Zero 300g

Unflavoured BCAA powder of 100% purity, with an increased L-leucine content and no added carbohydrates.
-20% 2 952 Lekë 3 690 Lekë
Vetëm online

BCAA Zero 360g

PA KARBOHIDRATE , I AROMATIZUAR, BCAA PLUHUR NË RAPORT 2:1:1, PËRMBAN 6000MG BCAA DHE VITAMINË B6 PËR SERVIM....
-20% 2 480 Lekë 3 100 Lekë

Beta Alanine Caps

1000 MG Β-ALANINË AMINO ACID PER KAPSULË. Paketimi 90 kapsula (22 servime) 1 servim (4 kapsula): o 4000 mg...
-30% 1 400 Lekë 2 000 Lekë

BioTechUSA Gallon

 HYDRATION ALL DAY LONG Packaging     2,2 l capacity Available bottle colors: - transparent, magic magenta...
-20% 1 040 Lekë 1 300 Lekë

Black Blood CAF+

PRE-WORKOUT FURMULË RADIKALE ME 400MG KAFEINE, KOMPLEKS NOX, PA KREATINË, PËR NEVOJA EKSTREME. Paketimi...
-20% 3 440 Lekë 4 300 Lekë

BLACK BLOOD NOX+

RADICAL PRE-WORKOUT FORMULA WITH AN EXTREME NOX COMPLEX, 150 MG CAFFEINE, AS WELL AS CREATINE AND TYROSINE FOR...
-20% 3 440 Lekë 4 300 Lekë

Black Burn (90 caps)

BioTechUSA Black Burn is a thermogenic fat metabolism optimizing formula to complement fat burning workouts and diet.
-20% 2 920 Lekë 3 650 Lekë

Black Test

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULES DESIGNED FOR MEN, WITH ARGININE AMINO ACID, PLANT EXTRACTS, VITAMINS AND MINERALS....
-20% 2 640 Lekë 3 300 Lekë

Caffeine&Taurine

CAPSULES CONTAINING TAURINE AND CAFFEINE. Packaging 60 capsules (60 serv.) IN 1 SERVING: 80 mg...
-20% 1 000 Lekë 1 250 Lekë

Calcium Complete

CALCIUM-CONTAINING FOOD SUPPLEMENT CAPSULES WITH VITAMINS AND MINERALS. Packaging 90 capsules (30 servings)...
-20% 792 Lekë 990 Lekë

Carbox 1kg

DRINK POWDER WITH 5 DIFFERENT CARBOHYDRATES. Packaging 1000 g (20 servings) Per serving (50 g): • 48 g...
-20% 792 Lekë 990 Lekë

CLA 400

SOFTGEL KAPSULA ME PËRMBAJTJE ACID LINOLEIK  TË KONJUGUAR (CLA). Paketimi: 80 softgel kapsula (20 serv.)...
-20% 1 120 Lekë 1 400 Lekë

Collagen

DIETARY SUPPLEMENT DRINK POWDER WITH COLLAGEN, HYALURONIC ACID, VITAMIN C AND VITAMIN E, WITH SWEETENER. Packaging...
-20% 2 392 Lekë 2 990 Lekë

Crea Zero 320 g

COMPLEX, SUGAR-FREE BOOSTER DRINK POWDER CONTAINING A MULTIPHASE CREATINE FORMULA, WITH SWEETENER.
-20% 2 760 Lekë 3 450 Lekë

Crush Bar

HIGH-PROTEIN BAR WITH CRUNCHY CHOCOLATE COATING AND NO ADDED SUGAR*. Packaging 64 g (1 bar)...
-20% 280 Lekë 350 Lekë
Out-of-Stock
NUk ka në stok

Diet Shake 720 g

Rich in dietary fibre whey protein drink powder with glucomannan, L-carnitine, chromium, sweeteners, super foods and...
-20% 2 712 Lekë 3 390 Lekë

EAA ZERO

FLAVOURED DIETARY SUPPLEMENT DRINK POWDER WITH ESSENTIAL AMINO ACIDS, L-GLUTAMINE AND SWEETENERS. Packaging...
-20% 2 800 Lekë 3 500 Lekë

Energy Gel

TRICARB MATRIX WITH MCT OIL ENHANCED WITH L-CARNITINE, TAURINE, VITAMINS AND MINERALS. Packaging 60 g (1...
-20% 160 Lekë 200 Lekë

Energy Gel Pro

RICARB MATRIX WITH MCT OIL ENHANCED WITH EXTRA AMOUNTS OF L-CARNITINE, TAURINE, VITAMINS AND MINERALS, AND...
-20% 176 Lekë 220 Lekë

Energy Shot

KOMBINIM I LËNGSHËM ME KARBOHIDRATE TË NDRYSHME, TAURINË, GUARANË DHE L-ARGININË NË NJË AMPULË TË VETME. Paketimi...
-20% 160 Lekë 200 Lekë

Energy Shot 12x25ml

KOMBINIM I LËNGSHËM ME KARBOHIDRATE TË NDRYSHME, TAURINË, GUARANË DHE L-ARGININË NË NJË AMPULË TË VETME. Paketimi...
-20% 2 880 Lekë 3 600 Lekë

Fenugreek

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULES CONTAINING FENUGREEK SEED EXTRACT Packaging 60 mega capsules (for 30 days)
-20% 1 080 Lekë 1 350 Lekë

Ginkgo Biloba

TABLETS CONTAINING GINKGO BILOBA EXTRACT. Packaging 90 tablets (90 serv.) IN 1 TABLET: 80 mg Ginkgo...
-20% 1 240 Lekë 1 550 Lekë

Glucosamine 500

GLUCOSAMINE-CONTAINING PRODUCT WITH ANTIOXIDANTS. Packaging 60 capsules (30 serv.) IN 1 SERVING: 500...
-20% 800 Lekë 1 000 Lekë
Out-of-Stock
NUk ka në stok

Green Coffee

DIET SUPPORT FORMULA CONTAINING GREEN COFFEE EXTRACT AND CHROMIUM Packaging 120 capsules (60 serv.) IN 1...
-20% 1 432 Lekë 1 790 Lekë
Out-of-Stock
NUk ka në stok

HMB 150 kaps

CAPSULES THAT CONTAIN CALCIUM-HMB COMPOUND. Packaging 150 capsules (30 servings) 1 serving (5...
-20% 2 240 Lekë 2 800 Lekë