Shporta (e zbrazët) 0

CLA 400

1 400 Lekë me TVSH

SOFTGEL KAPSULA ME PËRMBAJTJE ACID LINOLEIK  TË KONJUGUAR (CLA).

Paketimi:

  • 80 softgel kapsula (20 serv.)
 NË 1 SERVING:
1600 mg Acid Linoleik të Konjuguar
Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 140 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 140 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 28 Lekë .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 2 500 Lekë Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 2 500 Lekë
 

CLA 400 mund të kontribuojë në mbajtjen ose arritjen e peshës trupore normale në sajë të acideve yndyrore komplekse dhe përmbajtjes me CLA.

Suplementët ushqimore nuk duhet të zëvendësojnë një dietë të balancuar, të pasur dhe një stil jetese të shëndetshëm.

Përdorimi: Rekomandohet të merren 4 kapsula në ditë, me një sasi të përshtatshme uji (ose pije të tjera).

Të mbahet në një vend te freskët dhe të thatë.
Doza e servimit : 4 kapsula xhelatinoze.

Servime në kontenier : 20

Përmbajtja për servim (4 kapsula )
Energy 20Kcal, Protein 0,4g, Karbohidrate 0g, Yndyra 2g, Acide yndyrore të ngopura 200mg, Acide yndyrore Mono-të pangopur 200mg, PoliAcide yndyrore Poli-të pangopur 1600mg, Acid Linoleik i konjuguar (CLA) 1600mg.

Përbërës: 80% CLA që përmbajnë kombinime vajore acidesh yndyrore, xhelatinë, glicerol, ujë i purifikuar.
Kujdes: Të konsultohet mjeku para përdorimit nëse keni ndonjë shqetësim shëndetësor. Ky produkt nuk ka qëllim diagnostikimin, trajtimin, kurimin apo parandalimin e ndonjë sëmundje. Të përdoret vetëm si një suplement diete. Ky produkt nuk ka qëllim zëvendësimin e ushqimit të balancuar dhe larmishëm. Mbajeni larg fëmijëve. Të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë.

Produktet që mund t'ju pëlqejnë