Shporta (e zbrazët) 0
Menu

Dërgesat dhe Kthimet

Me përjashtim të disa rasteve të rralla, të gjitha porositë e bëra do t'i dorëzohen postës në të njëjtën ditë, për sa kohë që porosia  realizohet para orës 16:00 të një dite pune (e hënë - e premte). Porositë e bëra pas orës 16 do t'i dorëzohen postës në ditën tjetër të punës.

DORËZIMI
Me metodën e zgjedhur nga kosport.al, posta shpërndan porositë tuaja brenda dy ditëve të punës nga e hëna në te premte në të gjithë Shqipërinë.

Sapo të bëhet porosia, klienti do të marrë një E-Mail konfirmimi me faturën përkatëse.

Porositë dorëzohen nga e hëna në të premte në adresën e shënuar nga klienti nga ora 09 deri në orën 17 me përjashtim të festave kombëtare apo fetare.

KUJDES: Klienti nuk mund të zgjedhë një kohë specifike të dorëzimit, sepse dërgesat kushtëzohen nga rrugët e përcaktuara nga shërbimi i transportit në datën përkatëse të dërgesës.

Vendosja e një adrese të pasaktë ose jo të plotë mund të çojë në kthimin e porosisë në kosport.al, duke çuar në kosto shtesë që do t'i faturohet klientit. Prandaj ne rekomandojmë klientin që gjithmonë të sigurohet që adresa e dorëzimit që ai / ajo jep gjatë vendosjes së porosisë të jetë e plotë dhe e saktë. Pasi të kryhet porosia, nuk është më e mundur të ndryshoni as adresën e dorëzimit, as detajet e faturimit.

Në raste të rralla, mund të ndodhë që porosia të mos dërgohet me të njejtën dërgesë. Padyshim, ne vetëm faturojmë kostot e transportit në këtë rast. Në rast të vonesave të dorëzimit ose kur artikulli i porositur është në mungesë, ne do t'ju informojmë me kohë. Konsumatori nuk ka të drejtë të refuzojë dërgesat e pjesshme dhe duhet t'i pranojë ato.

Aktualisht,shpenzimet e transportit shkojnë në 350 Lekë, me përjashtim të qytetit të Tiranës ku transporti kushton 150 lekë.

Për porositë mbi 2500 Lekë, transporti është falas.

Aktualisht porositë i dërgojmë vetëm në territorin shqiptar.

KTHIMET

Ankesat për shkak të sasisë së dorëzuar, defekteve në mall, dërgesave të gabuara dhe ndryshimeve në sasi duhet të shpallen me shkrim sa më shpejt që të jetë e mundur por jo më vonë se 48 orë pas konfirmimit të porosisë. Ato do të merren parasysh në masën që mund të konstatohen nga egzaminime të arsyeshme.

Shkëmbimi ose kthimi i mallrave bëhet vetëm në rast të një ankese të justifikuar. Asnjë e drejtë e këmbimit ose kthimit të mallrave nuk është e mundur për mallrat e dorëzuara në mënyrë korrekte.

Për kthimet e pajustifikuara të mallrave / refuzimet e mallrave, një tarifë shtesë prej 1000 lekëve do të tarifohet për pagesën e postës, trajtimin dhe shpenzimet administrative.