Shporta (e zbrazët) 0
Menu

BCAA

BCAA 300g

Një servim: BCAA: 5g, Leucine : 2.5g, Raporti i BCAA-ve: 2 : 1 : 1
-20% 2 640 Lekë 3 300 Lekë

BCAA Zero 360g

PA KARBOHIDRATE , I AROMATIZUAR, BCAA PLUHUR NË RAPORT 2:1:1, PËRMBAN 6000MG BCAA DHE VITAMINË B6 PËR SERVIM....
-20% 2 480 Lekë 3 100 Lekë

BCAA 8:1:1

UNFLAVOURED BCAA POWDER OF 100% PURITY, WITH AN INCREASED L-LEUCINE CONTENT AND NO ADDED CARBOHYDRATES....
-20% 3 120 Lekë 3 900 Lekë

Vegan BCAA (360g)

Sugar-free, flavoured drink powder with sweeteners and vitamin B6, containing 6000 mg of BCAA per serving.
-20% 2 960 Lekë 3 700 Lekë

BCAA 8:1:1 Zero 300g

Unflavoured BCAA powder of 100% purity, with an increased L-leucine content and no added carbohydrates.
-20% 2 952 Lekë 3 690 Lekë
Vetëm online