Shporta (e zbrazët) 0
Menu

Djegës Dhjami

Super Lipo 120 tab

Caffeine-free dietary supplement tablets with L-carnitine, CLA, HCA, green tea extract, inulin, amino acids,...
-20% 2 200 Lekë 2 750 Lekë

CLA 400

SOFTGEL KAPSULA ME PËRMBAJTJE ACID LINOLEIK  TË KONJUGUAR (CLA). Paketimi: 80 softgel kapsula (20 serv.)...
-20% 1 120 Lekë 1 400 Lekë

ALC

CAPSULES CONTAINING ACETYL L-CARNITINE HCL WITH ADDED ZINC. Packaging 60 capsules (30 servings) Per serving...
-20% 1 760 Lekë 2 200 Lekë

L-Carnitine 1000

L-CARNITINE TABLETA ME 1000 MG L-KARNITINE L-TARTRATE. Paketimi 30 tableta (30 serv) NË 1 SERVIM: 1000 mg...
-20% 1 200 Lekë 1 500 Lekë

L-Carnitine + Chrome

L-KARNITINË E LËNGSHME ME KROM TË SHTUAR DHE VITAMINË B5. PËRMBAN 1050MG L-KARNITINË PËR SERVIM. PAKETIMI...
-20% 1 680 Lekë 2 100 Lekë

Green Coffee

DIET SUPPORT FORMULA CONTAINING GREEN COFFEE EXTRACT AND CHROMIUM Packaging 120 capsules (60 serv.) IN 1...
-20% 1 432 Lekë 1 790 Lekë
Out-of-Stock
NUk ka në stok

Shredex

Kompleks me 16 përbërës i cili menaxhon peshën trupore dhe dhjamin trupor me karnitinë dhe kafeinë.
-20% 2 480 Lekë 3 100 Lekë

Synephrine

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULES CONTAINING SYNEPHRINE. Packaging 60 capsules (for 60 days)
-20% 1 400 Lekë 1 750 Lekë

Thermo Shot

PA SHEQER, SUPLEMENT USHQIMOR PIJE ME KAFEINE, EKSTRAKTE BIMORE, L-KARNITINË, KOLINË, KREATINË, AMINO ACIDE DHE...
-20% 200 Lekë 250 Lekë

Black Burn (90 caps)

BioTechUSA Black Burn is a thermogenic fat metabolism optimizing formula to complement fat burning workouts and diet.
-20% 2 920 Lekë 3 650 Lekë

Thermo Shot 20 x 60ml

PA SHEQER, SUPLEMENT USHQIMOR PIJE ME KAFEINE, EKSTRAKTE BIMORE, L-KARNITINË, KOLINË, KREATINË, AMINO ACIDE DHE...
-20% 4 000 Lekë 5 000 Lekë

ALC

CAPSULES CONTAINING ACETYL L-CARNITINE HCL WITH ADDED ZINC. Packaging 60 capsules (30 servings) Per serving...
-20% 1 760 Lekë 2 200 Lekë