Shporta (e zbrazët) 0

Risi

ZMB (60 caps)

ZMB is an essential mineral/vitamin...
1 750 Lekë -20%

1 400 Lekë

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit

Aminoacide

Aminoacide

EAA ZERO

FLAVOURED DIETARY SUPPLEMENT DRINK POWDER WITH ESSENTIAL AMINO ACIDS, L-GLUTAMINE AND SWEETENERS. Packaging...
-20% 2 800 Lekë 3 500 Lekë

100% L-Glutamine

100% L-GLUTAMINE PLUHUR I PASTËR.  PA SHIJE Packaging 240g (48 serv.) 500g (100 serv.) 1000g (200 serv.)...
-20% 1 840 Lekë 2 300 Lekë

Mega Amino 3200

AMINO ACID NË FORMË TABLETE PËR ATLETË. Paketimi: 100 tableta (25 serv.) 300 tableta (75 serv.) 500...
-20% 2 320 Lekë 2 900 Lekë

BCAA 300g

Një servim: BCAA: 5g, Leucine : 2.5g, Raporti i BCAA-ve: 2 : 1 : 1
-20% 2 640 Lekë 3 300 Lekë

L-TRYPTOPHAN

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULES CONTAINING L- TRYPTOPHAN PACKAGING 60 capsules (for 60 days)
-20% 920 Lekë 1 150 Lekë

BCAA Zero 360g

PA KARBOHIDRATE , I AROMATIZUAR, BCAA PLUHUR NË RAPORT 2:1:1, PËRMBAN 6000MG BCAA DHE VITAMINË B6 PËR SERVIM....
-20% 2 480 Lekë 3 100 Lekë

BCAA 8:1:1

UNFLAVOURED BCAA POWDER OF 100% PURITY, WITH AN INCREASED L-LEUCINE CONTENT AND NO ADDED CARBOHYDRATES....
-20% 3 120 Lekë 3 900 Lekë

Beta Alanine Caps

1000 MG Β-ALANINË AMINO ACID PER KAPSULË. Paketimi 90 kapsula (22 servime) 1 servim (4 kapsula): o 4000 mg...
-30% 1 400 Lekë 2 000 Lekë

L-Arginine Powder

100% PURITY L-ARGININE AMINO ACID COMPLEX IN POWDER FORM TO BOOST NO PRODUCTION. Packaging 300 g (150...
-20% 3 120 Lekë 3 900 Lekë

L-Arginine 90 caps

CAPSULES WITH 825 MG L-ARGININE HCL PER SERVING Packaging 90 capsules (90 servings) 1 serving (1 capsules):...
-20% 1 480 Lekë 1 850 Lekë

Vegan BCAA (360g)

Sugar-free, flavoured drink powder with sweeteners and vitamin B6, containing 6000 mg of BCAA per serving.
-20% 2 960 Lekë 3 700 Lekë

HMB 150 kaps

CAPSULES THAT CONTAIN CALCIUM-HMB COMPOUND. Packaging 150 capsules (30 servings) 1 serving (5...
-20% 2 240 Lekë 2 800 Lekë

BCAA 8:1:1 Zero 300g

Unflavoured BCAA powder of 100% purity, with an increased L-leucine content and no added carbohydrates.
-20% 2 952 Lekë 3 690 Lekë
Vetëm online

Liquid Amino

AMINOACID I LËNGSHËM I PRODHUAR NGA HIDROLIZATI I PROTEINËS ME SHTESA TË L-GLUTAMINËS, BCAA-ve dhe ARGININËS, I...
-20% 1 992 Lekë 2 490 Lekë
Out-of-Stock
NUk ka në stok
I ri

BCAA 6400 (375 tab.)

Branched-Chain Amino Acids (BCAAs), namely L-leucine, L-isoleucine and L-valine, are among the amino acids...
-20% 3 080 Lekë 3 850 Lekë
I ri

BCAA 6400 (125 tab.)

Branched-Chain Amino Acids (BCAAs), namely L-leucine, L-isoleucine and L-valine, are among the amino acids...
-20% 1 360 Lekë 1 700 Lekë

After 420 g

Flavored post-workout drink powder containing 20 active ingredients. An amino acid-carbohydrate complex that...
-20% 2 880 Lekë 3 600 Lekë

MyoFactor (285 gr.)

MyoFactor is a dietary supplement drink powder with creatine, amino acids, vitamins, minerals, lecithin, inositol...
-20% 2 240 Lekë 2 800 Lekë
I ri

GABA (70 caps)

Gamma-aminobutyric acid (GABA) is an amino acid derivative and one of the main inhibitory neurotransmitters in the...
-20% 960 Lekë 1 200 Lekë
I ri

Tryptophan (60 caps)

L-Tryptophan is an essential amino acid provided by mixed dietary protein intakes from different sources....
-20% 1 160 Lekë 1 450 Lekë