Shporta (e zbrazët) 0
Menu

Kënaqësia juaj mbi të gjitha!

Kosport.al vendos pritjet e klientëve të saj në zemër të shqetësimeve të saj: kënaqësia juaj është misioni ynë!

Ne marrim përsipër të përpunojmë të njëjtën ditë çdo porosi të marrë para mesditës

Nga e hëna në të premte, çdo porosi e marrë para mesditës përpunohet nga shërbimet tona jo më vonë se pasdite.

Në këtë mënyrë, ne jemi në gjendje të garantojmë dorëzimin e paketës tuaj brenda 48 orësh (shih Kushtet e Përgjithshme të Shitjes për më shumë detaje).

Ne jemi të përkushtuar që të ju përgjigjemi  brenda 24 orëve

Cilado qoftë pyetja juaj, ne do të bëjmë atë që është e nevojshme për t'iu përgjigjur sa më shpejt të jetë e mundur, dhe në çdo rast ne marrim përsipër t'ju japim një përgjigje brenda 24 orësh.

Ne jemi të përkushtuar që t'ju rimbursojmë çdo produkt të pahapur të kthyer brenda 2 ditësh

Për shkak se jemi të sigurt që nuk do të gjeni një produkt më të mirë diku tjetër, ne marrim përsipër t'ju rimbursojmë, në kushte të caktuara, çdo produkt të pahapur të kthyer brenda dy ditësh (shih Kushtet e Përgjithshme të Shitjes për më shumë detaje) .

Ne jemi pjesë e një procesi të transparencës totale

Për sa i përket produkteve tona

Ju do të gjeni në fletët e produktit të dedikuar një tregues të qartë të të gjithë përbërësve në formulimet tona, por edhe formën që është përdorur, dhe sasinë e përbërësit aktiv të vendosur.