Shporta (e zbrazët) 0
Menu

Shtim në Peshë

Produkte që ndihmojnë në rritjen e peshës trupore

Hyper Mass 2.27kg

Produkt me karbohidrate, proteinë dhe kreatinë, përmbajtje të lartë me fibra dietale, pa sheqer të shtuar
-20% 4 160 Lekë 5 200 Lekë

Hyper Mass 1kg

Produkt me karbohidrate, proteinë dhe kreatinë, përmbajtje të lartë me fibra dietale, pa sheqer të shtuar
-20% 1 680 Lekë 2 100 Lekë

Muscle Mass 2.3 kg

PLUHUR ME PËRMBAJTJE TË LARTË PROTEINIKE DHE KARBOHIDRATE ME NJE FORMULË KOMPLEKSE TË PËRBËRË NGA 5 LLOJE...
-20% 3 520 Lekë 4 400 Lekë
Out-of-Stock
NUk ka në stok

Hyper Mass 6.8kg

Produkt me karbohidrate, proteinë dhe kreatinë, përmbajtje të lartë me fibra dietale, pa sheqer të shtuar
-20% 8 720 Lekë 10 900 Lekë

HYPER MASS 4000g

Produkt me karbohidrate, proteinë dhe kreatinë, përmbajtje të lartë me fibra dietale, pa sheqer të shtuar 4000...
-20% 7 480 Lekë 9 350 Lekë

Jumbo! (3,52 kg)

MULTI-COMPONENT PROTEIN MATRIX ADDED AMINO ACID MATRIX METABOLIC MATRIX FIBERS PROTEINS ONLY FROM ANIMAL...
-20% 6 360 Lekë 7 950 Lekë

Jumbo! (1,32 kg)

MULTI-COMPONENT PROTEIN MATRIX ADDED AMINO ACID MATRIX METABOLIC MATRIX FIBERS PROTEINS ONLY FROM ANIMAL...
-20% 2 760 Lekë 3 450 Lekë