Shporta (e zbrazët) 0
Menu

Forcë

MultiSalt

KAPSULA KRIPERASH ME ELEKTROLITE PËR SPORTET E QËNDRUESHMËRISË SHIJA • pa aromë PAKETIMI 60...
-20% 840 Lekë 1 050 Lekë

Energy Shot 12x25ml

KOMBINIM I LËNGSHËM ME KARBOHIDRATE TË NDRYSHME, TAURINË, GUARANË DHE L-ARGININË NË NJË AMPULË TË VETME. Paketimi...
-20% 2 880 Lekë 3 600 Lekë

Energy Shot

KOMBINIM I LËNGSHËM ME KARBOHIDRATE TË NDRYSHME, TAURINË, GUARANË DHE L-ARGININË NË NJË AMPULË TË VETME. Paketimi...
-20% 160 Lekë 200 Lekë

Recovery Gel

TRICARB MATRIX WITH FAST-ABSORBING PROTEIN, BCAAS, L-GLUTAMINE, L-LYSINE AND VITAMIN B5. Packaging 60 g (1 serv....
-20% 160 Lekë 200 Lekë
Out-of-Stock
NUk ka në stok

Energy Gel

TRICARB MATRIX WITH MCT OIL ENHANCED WITH L-CARNITINE, TAURINE, VITAMINS AND MINERALS. Packaging 60 g (1...
-20% 160 Lekë 200 Lekë

Energy Gel Pro

RICARB MATRIX WITH MCT OIL ENHANCED WITH EXTRA AMOUNTS OF L-CARNITINE, TAURINE, VITAMINS AND MINERALS, AND...
-20% 176 Lekë 220 Lekë

Isotonic

REFRESHING ISOTONIC DRINK POWDER FOR ENERGY AND HYDRATION DURING TRAINING. REFILL YOURSELF! Packaging 40 g...
-20% 160 Lekë 200 Lekë

Multi Hypotonic

KONCENTRAT I LËNGSHËM HIPOTONIK PËR TU RIMBUSHUR ME ENERGJI DHE VITAMINA GJATË TRAJNIMIT. Paketimi 1000 ml...
-20% 1 920 Lekë 2 400 Lekë

BLACK BLOOD NOX+

RADICAL PRE-WORKOUT FORMULA WITH AN EXTREME NOX COMPLEX, 150 MG CAFFEINE, AS WELL AS CREATINE AND TYROSINE FOR...
-20% 3 440 Lekë 4 300 Lekë

Black Blood CAF+

PRE-WORKOUT FURMULË RADIKALE ME 400MG KAFEINE, KOMPLEKS NOX, PA KREATINË, PËR NEVOJA EKSTREME. Paketimi...
-20% 3 440 Lekë 4 300 Lekë

Beta Alanine Caps

1000 MG Β-ALANINË AMINO ACID PER KAPSULË. Paketimi 90 kapsula (22 servime) 1 servim (4 kapsula): o 4000 mg...
-30% 1 400 Lekë 2 000 Lekë

L-Arginine 90 caps

CAPSULES WITH 825 MG L-ARGININE HCL PER SERVING Packaging 90 capsules (90 servings) 1 serving (1 capsules):...
-20% 1 480 Lekë 1 850 Lekë

L-Arginine Powder

100% PURITY L-ARGININE AMINO ACID COMPLEX IN POWDER FORM TO BOOST NO PRODUCTION. Packaging 300 g (150...
-20% 3 120 Lekë 3 900 Lekë

Caffeine&Taurine

CAPSULES CONTAINING TAURINE AND CAFFEINE. Packaging 60 capsules (60 serv.) IN 1 SERVING: 80 mg...
-20% 1 000 Lekë 1 250 Lekë

AAKG 1000

TABLETA ME 1,000 MG AAKG. Paketimi 100 tableta (100 serv.) NË 1 SERVIM 1000 mg L-ARGININË ALFA...
-20% 1 520 Lekë 1 900 Lekë

Supernova

FORMULË PRE-WORKOUT PLUHUR I KONCENTRUAR ME 13 PËRBËRËS AKTIVË DHE PA KARBOHIDRATE. PAKETIMI * 9.4 g qese (1...
-20% 2 400 Lekë 3 000 Lekë

SUPERHERO (285 GR.)

PRE–WORKOUT - SUPER POWDER SUPERHERO - Food Supplement powder with Amino Acids, Beta-Alanine, L-Citrulline, Plant...
-20% 3 400 Lekë 4 250 Lekë

Superhero (285 gr.)

Sugar free* Support normal energy production processes (1) Supports normal mental functions (2) Supports...
-20% 3 400 Lekë 4 250 Lekë