Shporta (e zbrazët) 0

Risi

ZMB (60 caps)

ZMB is an essential mineral/vitamin...
1 750 Lekë -20%

1 400 Lekë

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit

Karbohidrate

Karbohidrate, për shtim në peshë, rritje të masës muskulare.

Hyper Mass 2.27kg

Produkt me karbohidrate, proteinë dhe kreatinë, përmbajtje të lartë me fibra dietale, pa sheqer të shtuar
-20% 4 160 Lekë 5 200 Lekë

Hyper Mass 1kg

Produkt me karbohidrate, proteinë dhe kreatinë, përmbajtje të lartë me fibra dietale, pa sheqer të shtuar
-20% 1 680 Lekë 2 100 Lekë

Carbox 1kg

DRINK POWDER WITH 5 DIFFERENT CARBOHYDRATES. Packaging 1000 g (20 servings) Per serving (50 g): • 48 g...
-20% 792 Lekë 990 Lekë

HYPER MASS 4000g

Produkt me karbohidrate, proteinë dhe kreatinë, përmbajtje të lartë me fibra dietale, pa sheqer të shtuar 4000...
-20% 7 480 Lekë 9 350 Lekë

Jumbo! (3,52 kg)

MULTI-COMPONENT PROTEIN MATRIX ADDED AMINO ACID MATRIX METABOLIC MATRIX FIBERS PROTEINS ONLY FROM ANIMAL...
-40% 4 770 Lekë 7 950 Lekë

Jumbo! (1,32 kg)

MULTI-COMPONENT PROTEIN MATRIX ADDED AMINO ACID MATRIX METABOLIC MATRIX FIBERS PROTEINS ONLY FROM ANIMAL...
-30% 2 415 Lekë 3 450 Lekë