Shporta (e zbrazët) 0
Menu

Zbritja e çmimeve

Beta Alanine Caps

1000 MG Β-ALANINË AMINO ACID PER KAPSULË. Paketimi 90 kapsula (22 servime) 1 servim (4 kapsula): o 4000 mg...
-30% 1 400 Lekë 2 000 Lekë

Iso Whey Zero 2270g

WHEY PROTEIN IZOLAT, ME KUALITET PREMIUM PASHEQER*, PA LAKTOZE* DHE PA GLUTEN, ME NATIVE WHEY IZOLAT SI PERBËRËS...
-25% 10 988 Lekë 14 650 Lekë

Super Lipo 120 tab

Caffeine-free dietary supplement tablets with L-carnitine, CLA, HCA, green tea extract, inulin, amino acids,...
-20% 2 200 Lekë 2 750 Lekë