Shporta (e zbrazët) 0

Produktet më të shitura

L-Carnitine + Chrome

L-KARNITINË E LËNGSHME ME KROM TË SHTUAR DHE VITAMINË B5. PËRMBAN 1050MG L-KARNITINË PËR SERVIM. PAKETIMI...
-15% 1 522 Lekë 1 790 Lekë

Caffeine&Taurine

CAPSULES CONTAINING TAURINE AND CAFFEINE. Packaging 60 capsules (60 serv.) IN 1 SERVING: 80 mg...
-15% 1 063 Lekë 1 250 Lekë

Magnesium+Chelate

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULE ALSO CONTAINING CHELATED MAGNESIUM Packaging 60 capsules (60 daily servings)...
-15% 638 Lekë 750 Lekë

Hyper Mass 1kg

Produkt me karbohidrate, proteinë dhe kreatinë, përmbajtje të lartë me fibra dietale, pa sheqer të shtuar
-15% 1 785 Lekë 2 100 Lekë

Iso Whey Zero 2270g

WHEY PROTEIN IZOLAT, ME KUALITET PREMIUM PASHEQER*, PA LAKTOZE* DHE PA GLUTEN, ME NATIVE WHEY IZOLAT SI PERBËRËS...
-15% 7 353 Lekë 8 650 Lekë

Hyper Mass 2.27kg

Produkt me karbohidrate, proteinë dhe kreatinë, përmbajtje të lartë me fibra dietale, pa sheqer të shtuar
-15% 3 570 Lekë 4 200 Lekë

Collagen

DIETARY SUPPLEMENT DRINK POWDER WITH COLLAGEN, HYALURONIC ACID, VITAMIN C AND VITAMIN E, WITH SWEETENER. Packaging...
-15% 2 542 Lekë 2 990 Lekë

Arthro Guard

DIETARY SUPPLEMENT TABLETS WITH GLUCOSAMINE, CHONDROITIN, MSM, MINERALS AND PLANT EXTRACTS. Packaging 120...
-15% 2 372 Lekë 2 790 Lekë

Mega Omega 3

NUTRITIONAL SUPPLEMENT IN SOFTGEL CAPSULES HAVING 70% EPA AND DHA OMEGA-3 FATTY ACID CONTENT Packaging 90...
-15% 1 267 Lekë 1 490 Lekë