Shporta (e zbrazët) 0

Risi

ZMB (60 caps)

ZMB is an essential mineral/vitamin...
1 750 Lekë -20%

1 400 Lekë

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit
-20%

100% L-Glutamine

Kurseni 20% 1 840 Lekë me TVSH
2 300 Lekë

Blij më shumë dhe kurse

  100% L-GLUTAMINE PLUHUR I PASTËR.  PA SHIJE

  Packaging

  • 240g (48 serv.)
  • 500g (100 serv.)
  • 1000g (200 serv.)
  NË 1 SERVIM:
  5000 mg L-GlutaminË
  Pesha
  • 240g
  • 500g
  • 1000g
  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 184 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 184 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 37 Lekë .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 2 500 Lekë Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 2 500 Lekë
   

  L-Glutamina është aminoacidi më i domosdoshëm në procesin e ndërtimit të indeve muskulore.

  Si edhe aminoacidet tjera, L-GLUTAMINA luan një rol vital në metabolizmin e proteinave dhe në rikuperimin muskulor.

   L-Glutamina jo vetëm që shfrytëzohet nga indi muskulor, por edhe gjithashtu nga sistemi imunitarë dhe ai i tretjes.

  Gjatë ushtrimeve, në gjak zvoglohet niveli i aminoacideve, që në shumë raste nuk mund të kompensohen.

   Niveli i ulët i aminoacideve sjell deri tek shthurrja e indeve muskulore, që pasqyrohet në vëllimin dhe kapacitetin e muskujve.

   L-glutamina rritë fuqinë, ndihmon në rritjen e masës muskulore dhe ndalon lëndimin e indeve muskulore si pasojë e ushtrimeve intensive.

   Plotësimi i dietës me L-Glutaminë u ndihmon sportistëve t'a zhvillojnë muskulaturën e tyre dhe të sigurojnë kushte adekuate për rritje të qelizave muskulore.

  100% L-GLUTAMINE e BioTech është mënyrë e lehtë dhe e shpejtë për të rimbushur muskujt me GLUTAMINË.

  Përdorimi i rekomanduar: Merr një porcion (5g) para dhe një porcion pas ushtrimeve.

  Produktet që mund t'ju pëlqejnë

  100% L-Glutamine

  100% L-GLUTAMINE PLUHUR I PASTËR.  PA SHIJE Packaging 240g (48 serv.) 500g (100 serv.) 1000g (200 serv.)...
  -20% 1 840 Lekë 2 300 Lekë