Shporta (e zbrazët) 0
Menu
-15%

100% CASEIN COMPLEX* 2.3kg

Kurseni 15% 9 180 Lekë me TVSH
10 800 Lekë

Kompleks kazeine me bazë kazeinë mishelare

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 918 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 918 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 184 Lekë .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 2 500 Lekë Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 2 500 Lekë
 

Jo të gjitha proteinat janë krijuar të barabarta. Nëse është proteinë nga soja, veza, hirra apo nga kazeina, ato të gjitha kanë përparësitë e tyre të veta unike. Ndoshta, forca më e madhe e proteinës nga kazeina është kohëzgjatja e saj. Kazeina ka aftësinë për të furnizuar gjakun me një rrjedhë të ngadaltë dhe të qëndrueshme të amino acideve që mund të zgjasin për disa orë. Muskujt nuk mund të ndërtohen brenda natës, por marrja e një gote qumështi të pasuruar me kazeinë është proteina ideale për ta konsumuar prikërisht para gjumit, pasi ajo do të jetë më e dobishme gjatë gjithë natës se çdo zgjedhje tjetër të proteinës.

Produktet që mund t'ju pëlqejnë