Shporta (e zbrazët) 0

Risi

ZMB (60 caps)

ZMB is an essential mineral/vitamin...
1 750 Lekë -20%

1 400 Lekë

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit
-20%

Oatmeal

Kurseni 20% 1 360 Lekë me TVSH
1 700 Lekë

Blij më shumë dhe kurse

  Oatmeal for healthy cholesterol levels!

  Shija
  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 136 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 136 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 27 Lekë .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 2 500 Lekë Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 2 500 Lekë
   

  Low in sugar! No added sugar! High in fiber! GMO free! Aspartam free!

  Our delicious flavored oatmeal (also available as unflavored) is low in sugar and high in fiber, and its Beta-glucans contribute to the maintenance of normal blood cholesterol levels!

  The beneficial effect is obtained with a daily intake of 3 g of Beta-glucans from oats, oat bran, barley, barley bran, or from mixtures of these Beta-glucans.*

   

  Directions

  Mix one serving of powder (150 g) with 400 ml water. Shake vigorously until it achieves proper consistence. If you prefer soft flakes, let them absorb liquid for 1-2 minutes, but if you like it crunchy, drink immediately. Consume preferably in the morning or during the day between meals!
   

  Allergen info

  Manufactured in a facility that processes milk, egg, gluten, soy, peanuts, nuts, celery, fish and crustacean ingredients.
   

  Flavors

  white chocolate, coconut, chocolate praline, banana
   

  Sizes

  1500 g – 10 servings