Shporta (e zbrazët) 0

Risi

ZMB (60 caps)

ZMB is an essential mineral/vitamin...
1 750 Lekë -20%

1 400 Lekë

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit
-20%

Multivitamin for Women

Kurseni 20% 1 360 Lekë me TVSH
1 700 Lekë

Blij më shumë dhe kurse

  MULTIVITAMIN & ANTIOXIDANT COMPLEX FOR WOMEN.

  Packaging

  • 60 tablets (30 serv.)

  IN 1 TABLET:
  12 vitamins
  11minerals
  14 antioxidants

  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 136 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 136 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 27 Lekë .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 2 500 Lekë Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 2 500 Lekë
   

  BioTech USA Women’s Performance supplies balanced nutrition with emphasis on antioxidants, vitamins and minerals to supplement a healthy diet specially designed for women.

  Nutritional supplements must not replace a balanced, varied diet and a healthy lifestyle.

  Directions

  As a dietary supplement, take two tablets daily with food.


  Ingredients

  Calcium carbonate, bulking agents (microcrystalline cellulose, hydroxypropyl methyl cellulose), magnesium oxide, L-ascorbic acid, DL-alpha-tocopheryl acetate, thiamin mononitrate,
  D-calcium pantothenate, iron fumarate, riboflavin, selenomethionine, nicotinamide, Spirulina powder (Spirulina platensis), pyridoxine hydrochloride, anti-caking agents (magnesium stearate, stearic acid), alpha lipoic acid, Citrus aurantium (fruit extract), choline bitartrate, wheat grass powder (Triticum aestivum), parsley powder (Petroselinum crispum), cranberry fruit powder (Vaccinium macrocarpon), lycopene, lutein, zinc oxide, retinyl acetate, boric acid, inositol, green tea leaves extract (Camelliaó sinensis), silicon dioxide, cyanocobalamin, copper sulphate, manganese sulphate, cholecalciferol, chromium chloride, pteroyl monoglutamic acid, biotin, potassium iodide. ALLERGENS: Gluten.

  Produktet që mund t'ju pëlqejnë

  Vitamin D3 150 g

  LEMON FLAVOURED DIETARY SUPPLEMENT POWDER DRINK WITH VITAMIN D3 AND SWEETENERS. Packaging 150 g (30...
  -20% 1 192 Lekë 1 490 Lekë

  Vitamin Complex

  SHTËSË DIETALE NË KASPULA ME PËRMBAJTJE OPTIMALE NË VITAMINA DHE MINERALE. Paketimi 60 kapsula (60...
  -20% 920 Lekë 1 150 Lekë

  Vitamin D3

  SHTESË USHQIMORE NË TABLETA ME PËRMBAJTJE TË VITAMINËS D3 Paketimi 60 tableta (60 serv.) NË 1...
  -20% 960 Lekë 1 200 Lekë

  Multivitamin for Men

  MULTIVITAMIN, MINERAL AND ANTIOXIDANT COMPLEX, WITH ADDED AMINO ACIDS, FOR MEN. Packaging 60 tablets (30 serv.)...
  -20% 1 360 Lekë 1 700 Lekë