Shporta (e zbrazët) 0

Risi

ZMB (60 caps)

ZMB is an essential mineral/vitamin...
1 750 Lekë -20%

1 400 Lekë

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit
-20%
I ri

ALA (50 caps)

Kurseni 20% 1 000 Lekë me TVSH
1 250 Lekë

Blij më shumë dhe kurse

  Universal antioxidant and nutrient partitioner

  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 100 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 100 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 20 Lekë .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 2 500 Lekë Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 2 500 Lekë
   

  DESCRIPTION

  ALA

  Universal antioxidant and nutrient partitioner

  Alpha-lipoic acid is one of the most powerful universalantioxidant molecules because it is both water and fat soluble. It also enhances natural cell membrane protecting antioxidant system. In addition to the detoxicating power alpha-lipoic acidhas a blood sugar level regulator effect which makes it a helpful supplement during diet.

  Directions

  Use 1 capsule per day with a meal. Diabetics should consult their physicians before use.

  Warning

  Do not exceed the recommended dosage! Keep out of reach of children! Food supplements do not replace a balanced nutrition and healthy lifestyle.

  SUPPLEMENT FACTS

  Scitec Nutrition ALA

  Daily amount: 1 capsule
  Number of servings: 50 (50 kap.)


  Supplement facts1 capsule

  Alpha-Lipoic Acid250 mg

  3NRV%: Nutrient reference value for adults.
  ***No NRV has been established.

  Ingredients:

  Alpha-lipoic acid 56%, capsule shell (gelatine), maltodextrin, anti-caking agents (calcium phosphates, magnesium salts of fatty acids, silicon dioxide), bulking agent (cellulose gel). Made in a plant that manufactures milk, egg, gluten, soy, peanuts, nuts, celery, fish, crustacean, molluscs and sulphur dioxide containing foods.