Shporta (e zbrazët) 0
Menu
-20%

Amino Liquid (1 lit.)

Kurseni 20% 3 200 Lekë me TVSH
4 000 Lekë

Blij më shumë dhe kurse

  Spektër i plotë i aminoacideve të fortifikuara me vitamine B6

  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 320 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 320 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 64 Lekë .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 2 500 Lekë Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 2 500 Lekë
   

  Aminoacidet janë ndër lëndët ushqyese më vitale. Formula jonë ofron një spektër të plotë të aminoacideve me të gjitha aminoacidet esenciale, duke përfshirë ato me zinxhir të degëzuar si  leucina, izoleucina dhe valina që përbëjnë 35% të aminoacideve thelbësore në proteinat e muskujve.

  AMINO LIQUID është një mënyrë e shpejtë dhe më e përshtatshme për marrjen e aminoacideve. Formula pa yndyrë dhe pa yndyra të ngopura është e forcuar me vitaminë B6, e cila kontribuon në metabolizmin normal të proteinave dhe glikogjenit, në reduktimin e lodhjes  dhe rregullimin e aktivitetit hormonal*.

  *Këto deklarata janë vërtetuar shkencërisht dhe janë autorizuar nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore.

  Mënyra e perdorimit:
  Merrni 1-3 porcione (1-3 x 15 ml) AMINO LIQUID në ditë para,  gjatë ose pas stërvitjes, ose në çdo kohë të ditës kur nevojitet marrja e aminoacideve/proteinave. Tundeni mirë para përdorimit!

  Informacione për alergjenët
  Produkti nuk përmban alergjenë të kërkuar për t'u etiketuar sipas Direktivës së KE 2000/13/EC në versionin e vlefshëm.