Shporta (e zbrazët) 0

Risi

Oatmeal

Oatmeal for healthy cholesterol levels!
1 650 Lekë -30%

1 155 Lekë

Protein Pudding

Gourmet dessert with casein and whey...
2 000 Lekë -30%

1 400 Lekë

Protein Oatmeal

Ushqim funksional me shumë proteina dhe...
2 450 Lekë -30%

1 715 Lekë

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit
-30%

JUMBO PROFESSIONAL 3200g

Kurseni 30% 4 375 Lekë Me TVSH
6 250 Lekë

JUMBO do të thotë "I MADH!  JUMBO do të thotë I FORTË!

Shija
Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 437 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 437 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 87 Lekë .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 2 500 Lekë Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 2 500 Lekë
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

JUMBO do të thotë "I MADH!  JUMBO do të thotë I FORTË!

Këtë e kemi dëshmuar.
Formula origjinale e JUMBO ishte zhvilluar për t'i ndihmuar personat që kanë një metabolizëm të shpejtë, ose kerkesa të mëdha për energji për arsye të nivelit të aktivitetit të tyre fizik

.Popullariteti i produktit- që shpjegohet nga kualiteti dhe rezultatet e tij- garanton që ne po zhvillojmë një formulë për t'u përgjigjur nevojave të personave me metabolizëm mesatar dhe me profil atletik, si dhe nevojave specifike të kulturistëve.Kështu lindi JUMBO PROFESSIONAL, produkti i dytë i gamës JUMBO.

Në JUMBO Proffesional ne e kemi rritur përqindjen e proteinave.
Përderisa një dozë përmban 52g proteina, dozat janë më të vogla; 162 gram.
Prandaj, sasia e glucideve dhe kalorive është më e ulët, pasi që personat që i përgjigjen kritereve të produktit tonë nuk kanë nevojë të absorbojnë sasi të lartë.

JUMBO PROFESSIONAL përmban të njejtën përzierje të glucideve "6-CARB" me glucide të ngadalta dhe të shpejta si tërshëra, Palatinose ® dhe Vitargo®.Matrica anabolike "JUMBO SIZE" është përmirësuar dhe forcuar! JUMNBO PROFESSIONAL" përman proteina me tretje të shpejtë për t'iu përgjigjur nevojave para,gjatë dhe pas stërvitjes, që është konform rekomandimeve më të sukseshme në fushën e shërndarjes së ushqyesve.

Përveç kësaj, fakti që regjimi juaj përmban shujta komplete, i siguron sistemit të gjakut një burim proteine më tretje të ngadaltë përgjatë disa orëve (4-6).

Si pasojë, shtojcat ushqimore duhet të përbëhen në bazë të burimeve të proteinës së shpejtë, sidomos nëse dëshirojmë t'i konsumojmë gjatë periudhës së stërvitjes, për të optimizuar hipertrofinë.

Formulë pa aspartam.

Përdorimi i rekomanduar: për të optimizuar rezultatet, merrnii së paku një dozë komplete në ditë në fuksion të peshës dhe aktivitetit tuaj. Jumbo mund të konsumohet pak nga pak gjatë tërë ditës ose të merret gjatë kohës së stërvitjes (para/gjatë/pas).
Përzieni sasinë e pluhurit varësisht nga doza në 400ml ujë qumësht ose lëng frutash.

Produktet që mund t'ju pëlqejnë

Hyper Mass 1kg

Produkt me karbohidrate, proteinë dhe kreatinë, përmbajtje të lartë me fibra dietale, pa sheqer të shtuar
-15% 1 785 Lekë 2 100 Lekë

JUMBO 2800g

"JUMBO do të thotë I MADH! JUMBO do të thotë I FORTË! " 50 G PROTEINË CILËSORE PËR SERVIM! ME 6 LLOJE TË...
-30% 3 493 Lekë 4 990 Lekë