Shporta (e zbrazët) 0

Risi

Oatmeal

Oatmeal for healthy cholesterol levels!
1 650 Lekë -30%

1 155 Lekë

Protein Pudding

Gourmet dessert with casein and whey...
2 000 Lekë -30%

1 400 Lekë

Protein Oatmeal

Ushqim funksional me shumë proteina dhe...
2 450 Lekë -30%

1 715 Lekë

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit
-15%

Beef Protein 1816g

Kurseni 15% 8 415 Lekë Me TVSH
9 900 Lekë

MILK-FREE PROTEIN DRINK POWDER WITH SWEETENERS.

Out-of-Stock

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 841 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 841 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 168 Lekë .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 2 500 Lekë Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 2 500 Lekë
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

Directions

Mix 1 serving (30 g = 1 measuring spoon = 2 heaped tablespoons) with 250 ml water in a shaker. On training days, drink at least two servings; one serving within 45 minutes after workout, and another one between two meals. On rest days, drink one serving in the morning and one in the evening.


Ingredients

CHOCOLATE-COCONUT FLAVOUR: Beef Protein Blend 77% (hydrolysedprotein, L-Glutamine, L-Arginine), fat-reduced cocoa powder, flavourenhancer (glycine and its sodium salt), flavourings, maltodextrin,emulsifier: lecithins (soy), thickeners (cellulose gum, carrageenan),creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-cakingagent (silicon dioxide)], salt, sweetener (sucralose).

STRAWBERRY FLAVOUR: Beef Protein Blend 84% (hydrolysed protein,L-Glutamine, L-Arginine), flavour enhancer (glycine and its sodium salt),flavourings, maltodextrin, thickeners (cellulose gum, carrageenan),emulsifier: lecithins (soy), creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetableprotein, anti-caking agent (silicon dioxide)], acid (citric acid), sweetener(sucralose), salt, colour (Allura Red AC)**.

VANILLA-CINNAMON FLAVOUR: Beef Protein Blend 85% (hydrolysedprotein, L-Glutamine, L-Arginine), flavour enhancer (glycine and itssodium salt), maltodextrin, flavourings, thickeners (cellulose gum,carrageenan), emulsifier: lecithins (soy), cinnamon, creamer [coconutfat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicondioxide)], salt, sweetener (sucralose), colour (tartrazine)**.

** Tartrazine and Allura Red AC: may have an adverse effect on activityand attention in children.
Made in a plant that manufactures milk, egg, soy, gluten, crustaceans,sulphur dioxide and nuts containing foods.
WARNING: The product does not replace a varied and balanced dietand a healthy lifestyle.

Produktet që mund t'ju pëlqejnë

Iso Whey Zero 2270g

WHEY PROTEIN IZOLAT, ME KUALITET PREMIUM PASHEQER*, PA LAKTOZE* DHE PA GLUTEN, ME NATIVE WHEY IZOLAT SI PERBËRËS...
-15% 7 353 Lekë 8 650 Lekë

Iso Whey Zero 908g

WHEY PROTEIN IZOLAT, ME KUALITET PREMIUM PASHEQER*, PA LAKTOZE* DHE PA GLUTEN, ME NATIVE WHEY IZOLAT SI PERBËRËS...
-15% 3 740 Lekë 4 400 Lekë