Shporta (e zbrazët) 0

Risi

Oatmeal

Oatmeal for healthy cholesterol levels!
1 650 Lekë -30%

1 155 Lekë

Protein Pudding

Gourmet dessert with casein and whey...
2 000 Lekë -30%

1 400 Lekë

Protein Oatmeal

Ushqim funksional me shumë proteina dhe...
2 450 Lekë -30%

1 715 Lekë

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit
-30%
I ri

Oatmeal

Kurseni 30% 1 155 Lekë Me TVSH
1 650 Lekë

Oatmeal for healthy cholesterol levels!

Shija
Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 115 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 115 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 23 Lekë .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 2 500 Lekë Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 2 500 Lekë
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

Low in sugar! No added sugar! High in fiber! GMO free! Aspartam free!

Our delicious flavored oatmeal (also available as unflavored) is low in sugar and high in fiber, and its Beta-glucans contribute to the maintenance of normal blood cholesterol levels!

The beneficial effect is obtained with a daily intake of 3 g of Beta-glucans from oats, oat bran, barley, barley bran, or from mixtures of these Beta-glucans.*

 

Directions

Mix one serving of powder (150 g) with 400 ml water. Shake vigorously until it achieves proper consistence. If you prefer soft flakes, let them absorb liquid for 1-2 minutes, but if you like it crunchy, drink immediately. Consume preferably in the morning or during the day between meals!
 

Allergen info

Manufactured in a facility that processes milk, egg, gluten, soy, peanuts, nuts, celery, fish and crustacean ingredients.
 

Flavors

white chocolate, coconut, chocolate praline, banana
 

Sizes

1500 g – 10 servings