Shporta (e zbrazët) 0
-30%

Amino Charge

Kurseni 30% 2 765 Lekë Me TVSH
3 950 Lekë

Essential Amino Acid Formula for pre- & intra-workout

Shija
Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 276 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 276 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 55 Lekë .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 2 500 Lekë Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 2 500 Lekë
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

Produktet që mund t'ju pëlqejnë

BCAA 300g

Një servim: BCAA: 5g, Leucine : 2.5g, Raporti i BCAA-ve: 2 : 1 : 1
-15% 2 805 Lekë 3 300 Lekë

BCAA Zero 360g

PA KARBOHIDRATE , I AROMATIZUAR, BCAA PLUHUR NË RAPORT 2:1:1, PËRMBAN 6000MG BCAA DHE VITAMINË B6 PËR SERVIM....
-15% 2 635 Lekë 3 100 Lekë

EAA ZERO

FLAVOURED DIETARY SUPPLEMENT DRINK POWDER WITH ESSENTIAL AMINO ACIDS, L-GLUTAMINE AND SWEETENERS. Packaging...
-15% 2 975 Lekë 3 500 Lekë

100% BCAA

AMINO ACID PRODUCT CONTAINING NATURAL, 100% PURITY BCAAS IN A 2:1:1 RATIO, IN POWDER FORM. Packaging 400 g (80...
-15% 2 890 Lekë 3 400 Lekë