Shporta (e zbrazët) 0

L-Carnitine + Chrome

2 100 Lekë me TVSH
L-KARNITINË E LËNGSHME ME KROM TË SHTUAR DHE VITAMINË B5. PËRMBAN 1050MG L-KARNITINË PËR SERVIM.

PAKETIMI

  • 500 ml (33 servime)

NË 1 SERVIM:
1050 mg L-Karnitinë Bazë
150 mcg Krom (375% nga DDR)

Aroma

  • Grejprut
  • Portokall
  • Dardhë - Mollë
Shija
Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 210 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 210 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 42 Lekë .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 2 500 Lekë Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 2 500 Lekë
 

Me 1050mg L-karnitinë dhe 150mcg krom për dozë. Është prodhuar special për atletët profesionist që t'i ndihmojë të menaxhojnë peshën dhe caqet në fitness.

Me biodisponueshmëri të lartë, Liquid L-Carnitine + Chrome është në formë të lëngshme, prandaj absorbohet më shpejtë dhe tërësisht.

L-Karnitina, merr pjesë në djegjen e yndyrës dhe shëndrrimin e saj në energji.

Përdorimi i L-Karnitinës gjithashtu mund të ndihmojë në uljen e acidozës muskulare dhe favorizon një shëndet më të mirë kardiovaskular.

Kromi ndihmon në rregullimin e nivelit të insulinës në trup, duke marrë përsipër absorbimin e glukozës.

Kapja e glukozës është e rëndësishme për një qarkullim të mirë dhe një mirëmbajtje të mirë të sheqerit në gjak.

Përdorimi:

Merr 1 kapak (10ml) të L-Carnitine 20 min para ushtrimeve.

Kujdes:
Nuk rekomandohet për personat nën moshën 18 vjeçare.
Nuk rekomandohet për personat që janë në trajtim mjekësor ose duke marrë ilaçe.
Nuk rekomandohet për gratë shtatzëna dhe lehona. Produkti nuk zëvendëson një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe mënyrën e shëndetshme të jetesës.

Produktet që mund t'ju pëlqejnë