Shporta (e zbrazët) 0

Risi

Oatmeal

Oatmeal for healthy cholesterol levels!
1 650 Lekë -30%

1 155 Lekë

Protein Pudding

Gourmet dessert with casein and whey...
2 000 Lekë -30%

1 400 Lekë

Protein Oatmeal

Ushqim funksional me shumë proteina dhe...
2 450 Lekë -30%

1 715 Lekë

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit

Lista e produkteve sipas brendit Ultimate Nutrition

BCAA 12,000 Powder 400g

•    6g BCAA për servim •    Në raport optimal 2:1:1 •    3g L-leucinë / 1.5g L-isoleucinë / 1.5g L-valinë
-20% 3 040 Lekë 3 800 Lekë