Shporta (e zbrazët) 0

Lista e produkteve sipas brendit DYMATIZE

BCAA 300g

Një servim: BCAA: 5g, Leucine : 2.5g, Raporti i BCAA-ve: 2 : 1 : 1
-15% 2 805 Lekë 3 300 Lekë

Super Mass Gainer 2.9kg

I formuluar me 52 gramë proteina për të mbështetur shtimin masiv në peshë. I plotësuar me kalori, karbohidrate dhe...
-15% 5 313 Lekë 6 250 Lekë