Shporta (e zbrazët) 0

Filtro nga

Risi

Oatmeal

Oatmeal for healthy cholesterol levels!
1 650 Lekë -30%

1 155 Lekë

Protein Pudding

Gourmet dessert with casein and whey...
2 000 Lekë -30%

1 400 Lekë

Protein Oatmeal

Ushqim funksional me shumë proteina dhe...
2 450 Lekë -30%

1 715 Lekë

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit

Shtesa Bimore

Ashwagandha

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULES CONTAINING ASHWAGANDHA EXTRACT. Packaging 60 capsules (for 60 days)
-15% 1 020 Lekë 1 200 Lekë

Fenugreek

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULES CONTAINING FENUGREEK SEED EXTRACT Packaging 60 mega capsules (for 30 days)
-15% 1 148 Lekë 1 350 Lekë

Maca

IETARY SUPPLEMENT CAPSULES CONTAINING MACA ROOT EXTRACT Packaging 60 mega capsules (for 30 days)
-15% 1 658 Lekë 1 950 Lekë