Shporta (e zbrazët) 0

Filtro nga

Risi

Oatmeal

Oatmeal for healthy cholesterol levels!
1 650 Lekë -30%

1 155 Lekë

Protein Pudding

Gourmet dessert with casein and whey...
2 000 Lekë -30%

1 400 Lekë

Protein Oatmeal

Ushqim funksional me shumë proteina dhe...
2 450 Lekë -30%

1 715 Lekë

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit

Artikulacione

Arthro Guard

DIETARY SUPPLEMENT TABLETS WITH GLUCOSAMINE, CHONDROITIN, MSM, MINERALS AND PLANT EXTRACTS. Packaging 120...
-15% 2 372 Lekë 2 790 Lekë

Glucosamine 500

GLUCOSAMINE-CONTAINING PRODUCT WITH ANTIOXIDANTS. Packaging 60 capsules (30 serv.) IN 1 SERVING: 500...
-15% 850 Lekë 1 000 Lekë
Out-of-Stock
NUk ka në stok

Collagen

DIETARY SUPPLEMENT DRINK POWDER WITH COLLAGEN, HYALURONIC ACID, VITAMIN C AND VITAMIN E, WITH SWEETENER. Packaging...
-15% 2 542 Lekë 2 990 Lekë

Collagen Liquid

Kolagjeni është proteina kryesore që gjendet në ARTIKULACIONE, FLOKË, THONJ,LËKURË etj. E PËRFORCUAR ME VITAMIN...
-30% 2 380 Lekë 3 400 Lekë