Shporta (e zbrazët) 0

Djegës Dhjami

CLA 400

SOFTGEL KAPSULA ME PËRMBAJTJE ACID LINOLEIK  TË KONJUGUAR (CLA). Paketimi: 80 softgel kapsula (20 serv.)...
-15% 1 190 Lekë 1 400 Lekë

L-Carnitine 1000

L-CARNITINE TABLETA ME 1000 MG L-KARNITINE L-TARTRATE. Paketimi 30 tableta (30 serv) NË 1 SERVIM: 1000 mg...
-15% 1 985 Lekë 2 335 Lekë

L-Carnitine 3000 20x25ml

Dozë jashtëzakonisht e lartë e L-karnitinës së lëngshme, e gatshme për t'u pirë, e mbushur në ampula njëpërdorimshe
-15% 3 052 Lekë 3 590 Lekë

L-Carnitine + Chrome

L-KARNITINË E LËNGSHME ME KROM TË SHTUAR DHE VITAMINË B5. PËRMBAN 1050MG L-KARNITINË PËR SERVIM. PAKETIMI...
-15% 1 522 Lekë 1 790 Lekë

Green Coffee

DIET SUPPORT FORMULA CONTAINING GREEN COFFEE EXTRACT AND CHROMIUM Packaging 120 capsules (60 serv.) IN 1...
-15% 1 522 Lekë 1 790 Lekë
Out-of-Stock
NUk ka në stok

Synephrine

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULES CONTAINING SYNEPHRINE. Packaging 60 capsules (for 60 days)
-15% 1 488 Lekë 1 750 Lekë

Thermo Shot

SUGAR-FREE, FLAVOURED FOOD-SUPPLEMENT DRINK WITH CAFFEINE, PLANT EXTRACTS, L-CARNITINE, CHOLINE, CREATINE, AMINO...
-15% 213 Lekë 250 Lekë

Black Burn (90 caps)

BioTechUSA Black Burn is a thermogenic fat metabolism optimizing formula to complement fat burning workouts and diet.
-15% 3 103 Lekë 3 650 Lekë