Shporta (e zbrazët) 0

Risi

Oatmeal

Oatmeal for healthy cholesterol levels!
1 650 Lekë -30%

1 155 Lekë

Protein Pudding

Gourmet dessert with casein and whey...
2 000 Lekë -30%

1 400 Lekë

Protein Oatmeal

Ushqim funksional me shumë proteina dhe...
2 450 Lekë -30%

1 715 Lekë

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit

Çokollata

Çokollata proteinike

Crush Bar

HIGH-PROTEIN BAR WITH CRUNCHY CHOCOLATE COATING AND NO ADDED SUGAR*. Packaging 64 g (1 bar)...
-15% 298 Lekë 350 Lekë
Out-of-Stock
NUk ka në stok

Zero Bar

PROTEIN BAR WITH A HIGH PROTEIN CONTENT, WITHOUT ADDED SUGAR OR ASPARTAME, LACTOSE- AND GLUTEN-FREE, WITH...
-15% 213 Lekë 250 Lekë
Out-of-Stock
NUk ka në stok

Protein Bar

PROTEIN BAR WITH HIGH PROTEIN CONTENT, SWEETENERS AND NO ADDED SUGAR*. Packaging 70 g...
-15% 213 Lekë 250 Lekë