Shporta (e zbrazët) 0

Risi

Oatmeal

Oatmeal for healthy cholesterol levels!
1 650 Lekë -30%

1 155 Lekë

Protein Pudding

Gourmet dessert with casein and whey...
2 000 Lekë -30%

1 400 Lekë

Protein Oatmeal

Ushqim funksional me shumë proteina dhe...
2 450 Lekë -30%

1 715 Lekë

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit

Kreatina

Suplemente me bazë kreatinën

Crea Zero 320 g

COMPLEX, SUGAR-FREE BOOSTER DRINK POWDER CONTAINING A MULTIPHASE CREATINE FORMULA, WITH SWEETENER.
-15% 1 870 Lekë 2 200 Lekë

CreaTrans 1kg

MODERN CREATINE TRANSPORT SYSTEM CONTAINING 5 AMINO ACIDS BASED ON 3 CREATINE COMPOUNDS, A VITAMIN COMPLEX AND...
-15% 2 975 Lekë 3 500 Lekë