Shporta (e zbrazët) 0

Në Ofertë

100% Whey Isolate*

100% WHEY ISOLATE L-GLUTAMINË TË SHTUAR...
9 900 Lekë -30%

6 930 Lekë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit

Aminoacide

Aminoacide

EAA ZERO

FLAVOURED DIETARY SUPPLEMENT DRINK POWDER WITH ESSENTIAL AMINO ACIDS, L-GLUTAMINE AND SWEETENERS. Packaging...
-15% 2 975 Lekë 3 500 Lekë

BCAA 12,000 Powder 400g

•    6g BCAA për servim •    Në raport optimal 2:1:1 •    3g L-leucinë / 1.5g L-isoleucinë / 1.5g L-valinë
-15% 3 230 Lekë 3 800 Lekë

100% L-Glutamine

100% L-GLUTAMINE PLUHUR I PASTËR.  PA SHIJE Packaging 240g (48 serv.) 500g (100 serv.) 1000g (200 serv.)...
-15% 1 573 Lekë 1 850 Lekë

Mega Amino 3200

AMINO ACID NË FORMË TABLETE PËR ATLETË. Paketimi: 100 tableta (25 serv.) 300 tableta (75 serv.) 500...
-15% 2 465 Lekë 2 900 Lekë

BCAA 300g

Një servim: BCAA: 5g, Leucine : 2.5g, Raporti i BCAA-ve: 2 : 1 : 1
-15% 2 805 Lekë 3 300 Lekë

L-TRYPTOPHAN

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULES CONTAINING L- TRYPTOPHAN PACKAGING 60 capsules (for 60 days)
-15% 850 Lekë 1 000 Lekë

Glutamine Peptide

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULE CONTAINING GLUTAMINE PEPTIDE. Packaging 180 mega capsules (for 20 days)
-15% 1 692 Lekë 1 990 Lekë

BCAA Zero 360g

PA KARBOHIDRATE , I AROMATIZUAR, BCAA PLUHUR NË RAPORT 2:1:1, PËRMBAN 6000MG BCAA DHE VITAMINË B6 PËR SERVIM....
-15% 2 635 Lekë 3 100 Lekë

BCAA 8:1:1

UNFLAVOURED BCAA POWDER OF 100% PURITY, WITH AN INCREASED L-LEUCINE CONTENT AND NO ADDED CARBOHYDRATES....
-15% 3 315 Lekë 3 900 Lekë

100% BCAA

AMINO ACID PRODUCT CONTAINING NATURAL, 100% PURITY BCAAS IN A 2:1:1 RATIO, IN POWDER FORM. Packaging 400 g (80...
-15% 2 890 Lekë 3 400 Lekë

Beta Alanine Caps

1000 MG Β-ALANINË AMINO ACID PER KAPSULË. Paketimi 90 kapsula (22 servime) 1 servim (4 kapsula): o 4000 mg...
-15% 1 700 Lekë 2 000 Lekë